17.2 C
London
Tuesday, October 19, 2021
17.2 C
London
Tuesday, October 19, 2021

Cetățenii din Marea Britanie sunt îndemnaţi de supermarketuri să cumpere cu măsură

Supermarketurile din Marea Britanie le cer oamenilor să nu cumpere mai mult decât au nevoie, pe fondul îngrijorării cu privire la faptul că alimentele ar putea să nu ajungă la toată lumea, din cauza evoluţiei ulterioare a epidemiei de coronavirus.

Într-o scrisoare comună, retailerii din Marea Britanie le-au transmis clienților să fie atenți la cumpărături, astfel încât toată lumea să aibă acces la alimente şi la produse necesare.

- Advertisement -

Retailerii se tem că oamenii vor goli magazinele ca să îşi facă provizii şi cei care vor veni după ei nu vor mai găsi nimic.

Este suficient pentru toată lumea dacă lucrăm împreună”, se arată în scrisoare.

Totuşi, anumite magazine au început deja să raționalizeze vânzările anumitor produse, pentru a le evita să rămână fără ele, a informat BBC.

Mai mult, sunt şi magazine care îşi roagă clienţii să se gândească şi la ceilalţi.

Vă rugăm să vă gândiţi înainte de a face cumpărăturile şi luaţi numai ce aveţi nevoie dumneavoastră şi familia dumneavoastră” este mesajul altui magazin.

Totodată, retailerii spun că lucrează „îndeaproape” cu guvernul și cu furnizorii pentru a face mai multe livrări către magazine, astfel încât rafturile să fie bine aprovizionate, în plină criză provocată de coronavirus.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: