3.8 C
London
Thursday, December 2, 2021
3.8 C
London
Thursday, December 2, 2021

Cetatean român gasit vinovat într-un conflict cu un șofer Uber

Ioan Pal, un cetatean român în vârsa de 23 de ani din Aspen Gardens, Mitcham si Charlotte Johnson, cetatean britanic de 20 de ani, din Green Close, Carshalton au fost gasiti vinovati, conform sectiunii 20 a Gievous Bodily Harm (GBH), în urma unui proces sustinut la Inner London Crown Court, scrie news.met.police.uk.

În seara zilei de 10 ianuarie 2017, Charlotte a calatorit cu o masina Uber de la adresa de domiciliu din Carshalton, pâna la Middleton Road, unde a cerut soferului sa opreasca pentru a putea intra într-un magazin.

În timp ce era în magazin, soferul – un barbat somalez care nu vorbeste bine limba engleza – a plecat. Acesta nu si-a dat seama ca geanta lui Johnson era în spatele masinii.

- Advertisement -

Charlotte a folosit o aplicatie pentru a-si urmari telefonul din masina Uber, pe care au urmarit-o dintr-o alta masina cu ajutorul prietenilor, inclusiv al lui Pal.

anunturiuk.com Cetatean român gasit vinovat într-un conflict cu un șofer Uber (2)
Ioan Pal and Charlotte Johnson have been convicted of attacking a minicab driver after the woman accused him of stealing her bag.

Charlotte si Pal l-au confruntat pe sofer pe Madeira Road, Streatham, au luat geanta din masina si l-au lovit sofer de cel putin patru ori.

Grupul a plecat de la scena confruntarii înainte de sosirea politiei.

Victima a fost dusa la spital de catre serviciul de ambulanta din Londra, unde a fost supus unei interventii chirurgicale pentru trei fracturi la nivelul obrajilor si orbitei.

Detectivii de la Lambeth CID au reusit sa o identifice pe Charlotte ca fiind persoana care comandase masina.

Aceasta a fost arestata la 1 februarie 2017. Anchete suplimentare i-au condus pe detectivi la Pal, care a fost intervievat la 12 septembrie 2017 si a fost somat în instanta.

Ambii vor fi condamnati la Inner London Crown Court vineri, 1 iunie.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: