9.1 C
London
Wednesday, December 1, 2021
9.1 C
London
Wednesday, December 1, 2021

Cetățean român condamnat la 2 ani de inchisoare dupa un accident rutier (video)

Un șofer de tir, care a ucis doi bărbați în urma unei coliziuni frontale, a fost condamnat la închisoare în Marea Britanie.

Cetățeanul român, Traian Soare,  a condus un camion pe autostrada A2 din Dover, către docuri, chiar înainte de miezul nopții, pe 2 iulie, când a intrat cu autoutilitara pe sensul opus de mers.

Acesta a intrat în coliziune cu un Nissan Qashqai de culoare neagră, care circula regulamentar, ucigând pe Artem Larionov, de 29 de ani, și pe pasagerul său, Nikita Tsirelson de 38 de ani, ambii din Canterbury.

- Advertisement -

Procurorul a spus că accidentul sa produs la ora 11.54 pe 2 iulie iar la fața locului se aflau doi ofițeri de poliție în timpul serviciu. Aceștia urmăreau camionul înregistrat în România spre Portul Dover în momentul impactului.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost condamnat la inchisoare pentru doi ani de către Curtea Crown Court din Canterbury, a declarat poliția din Kent.

De asemenea, acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere timp de doi ani și șapte luni și trebuie să susțină un test de conducere  înainte de a putea conduce din nou.
Traian Soare a declarat în instanța de judecată că atenția i-a fost distrasă de dispozitivul GPS de navigație.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: