2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Cerşetoare româncă, umilită de un politician, la Londra

[quote_box_center]Cerşetorii români apar din nou pe primele pagini ale publicaţiilor engleze. De data aceasta, nu ei au ieşit cu imaginea şifonată, ci un milionar parlamentar.[/quote_box_center]

Săptămâna trecută, Daily Mail a prezentat cazul unei cerşetoare care a primit de la liderul laburist Ed Miliband (45 de ani) doar 2 pence (aproximativ 10 bani). Atunci, milionarul i-a ocolit privirea fetei şi a plecat în grabă, aruncând banii într-un pahar pe care ea îl ţinea în mână.

- Advertisement -

Acum, jurnaliştii englezi au aflat cine este tânăra în cauză. Fata este româncă, se numeşte Rebeca şi locuieşte în Londra cu mătuşa ei. Părinţii copilei, Ion şi Mărioara, au locuit şi ei o perioadă în capitala Angliei, dar s-au întors în România, la Ţăndărei, după ce mama ei s-a îmbolnăvit.

[pull_quote_center]Rebeca are 14 ani şi câştigă din cerşit doar 5 lire pe zi (28 de lei), bani din care trăieşte şi ea, şi mătuşa.[/pull_quote_center]

Ed Miliband a fost luat peste picior de către jurnaliştii englezi pentru suma derizorie pe care a oferit-o cerşetoarei, el fiind unul dintre cei mai bogaţi politicieni din Anglia, cu o avere de aproximativ 10 milioane de dolari (30 de milioane de lei).

- Advertisement -
Sourceclick

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: