9 C
London
Saturday, October 23, 2021
9 C
London
Saturday, October 23, 2021

Cererea de echipamente de bucătărie fabricate în Marea Britanie a crescut

Coronavirusul a bulversat majoritatea industriilor, companiile raportând o reducere a activității și anunțând întârzieri în procedurile obișnuite.

Justin Cadbury, șeful companiei Synergy Grill – o companie care se ocupă cu fabricarea și distribuirea de echipamente de bucătărie – este printre cei care susțin că în cazul lor cererea a crescut.

- Advertisement -

Chiar dacă Marea Britanie simte și ea presiunea coronavirusului, activitatea de fabricare și distribuire a echipamentelor de bucătărie se menține în grafic, cererile fiind tot mai mari.

Cadbury a rugat cumpărătorii să facă în avans comenzile

Pentru a putea face față cererilor tot mai numeroase, Cadbury le-a sugerat cumpărătorilor să facă achizițiile în avans, pentru a facilita activitatea producătorului, dealer-ului și, desigur, a clienților. El a menționat că cererea de produse din Marea Britanie a crescut foarte mult în ultimul an, fără a fi influențată de coronavirus.

În plus, el a prezis că, în timp ce prețurile vor rămâne stabile pe termen scurt, pe viitor se poate înregistra o creștere a acestora.

Producția din Marea Britanie este mai puțin afectată de coronavirus

Produsele fabricate în Marea Britanie în domeniul echipamentelor de bucătărie sunt mai puțin susceptibile să fie afectate de deficiențele potențiale pe care le-a generat coronavirusul. Acesta a creat probleme companiilor care importă din China și Orientul Îndepărtat, dar nu și Marii Britanii. Totuși, clienții Synergy ar trebui să își planifice achizițiile de echipamente de gătit în timp util și cât mai devreme pentru a nu prinde posibilele creșteri de prețuri cauzate de Brexit.

Comenzile anticipate vor asigura fluiditatea

Producătorii britanici de echipamente de bucătărie au nevoie de timp pentru a face față cererilor crescute de producție. Comenzile anticipate venite din partea clienților Synergy vor asigura, însă, tot timpul necesar pentru bună desfășurare a activității.

Echipamente bucătărie – grătarul Synergy

Pentru clienții Synergy, dintre toate echipamentele de bucătărie, grătarul este cel mai solicitat, fiind centrul operațional al unui restaurant și, totodată, cel mai important din bucătăria comercială. Acesta dă calitate alimentelor, eficienţă energetică și chiar atitudinea clientului față de protejarea mediului.

Prin urmare, planificarea pentru achiziționarea unui grill nu trebuie lăsată până în ultima clipă, ci ar trebui să fie prima pe lista operatorilor.

Toate aceste măsuri vor ajuta producătorii britanici, cum este și Synergy, să facă față creșterii cererilor de echipamente de bucătărie.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: