14.1 C
London
Thursday, November 11, 2021
14.1 C
London
Thursday, November 11, 2021

Cele mai multe prostituate din Marea Britanie sunt românce

O comisie parlamentară din Marea Britanie, formată din membri ai tuturor partidelor, a realizat un raport elaborat despre prostituția din Regatul Unit.

În urma analizei datelor rezultă că cele mai multe prostituate și cei mai mulți proxeneți din Marea Britanie sunt români.

Exploatarea sexuală a femeilor de către grupurile de crimă organizată este larg răspândită în Marea Britanie. Traficanții și proprietarii de bordeluri, domină comerțul cu sex, exploatând în principal femei de naționalități non-britanice.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/
- Advertisement -

Din ceea ce putem dovedi aproape întotdeauna a treia persoană, exploatatorul, este un bărbat și relația este una de subordonare și de control. Femeile cu care ne confruntăm foarte rar plătesc pentru a-și promova serviciile și nici nu primesc banii. De asemenea, nu își plătesc biletele de avion către Marea Britanie. Există o organizare clară, din ceea ce am văzut în operațiunile noastre sub acoperire”, explică Stuart Peall de la poliția din Lancashire.

Există cel puțin 212 de operațiuni de poliție în curs de desfășurare în Marea Britanie care urmăresc cazuri de sclavie modernă ce implică exploatarea sexuală.

Autorii raportului susțin că cel mai mare număr al potențialelor victime ale sclaviei sexuale sunt româncele, reprezentând 39% dintre prostituatele din Regatul Unit.

Cei mai mulți din suspecții de exploatare sexuală sunt românii – 40% dintre exploatatori. Pe locul doi se află britanicii. Deși numărul polițiștilor implicați în identificarea bordelurile din zona lor este destul de mic, autorii raportului susțin că au putut să-și facă o imagine generală privind situația reală.

Poliția din Leicestershire a vizitat între 1 ianuarie 2016 și 31 decembrie 2017 un număr de 156 de bordeluri în care au găsit 421 de femei, dintre acestea 86% fiind românce.

Poliția Northumbria a vizitat 81 de bordeluri în perioada martie 2016 și aprilie 2018. Din cele 259 de femei întâlnite aici, 75% erau din România.

În Bristol, pe o perioadă de doi ani, au fost identificate 65 de bordeluri, peste trei sferturi dintre acestea având legături cu grupurile de crimă organizată. 83% dintre femeile identificate în bordeluri erau resortisanți ne-britanici, cel mai mare grup fiind românce.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: