11.6 C
London
Monday, June 27, 2022
11.6 C
London
Monday, June 27, 2022

Cele mai frumoase 10 destinaţii de Crăciun (photo gallery)

Perioada Crăciunului este cea mai frumoasă parte a anului. Oraşe din întreaga lume sunt iluminate cu milioane de beculeţe, aerul se umple cu miros de vin fier, delicatese de Crăciun şi spirit de vacanţă.

Dacă nu v-aţi hotărât unde să vă petreceţi Crăciunul, vă prezentăm 10 destinaţii unde l-aţi putea sărbători.

Satul lui Moş Crăciun din Laponia (Finlanda)

anunturiuk.com Satul-lui-Moş-Crăciun-din-Laponia

- Advertisement -

: aflat în Cercul Polar, satul nu este vizitat doar pentru a experimenta o iarnă adevărată, ci şi pentru a face cunoştinţă cu însuşi Moş Crăciun. Există diverse restaurante şi magazine tematice în sat, însă principala atracţie este oportunitatea de a discuta şi de a face o fotografie cu Moş Crăciun.

Londra (Marea Britanie)

anunturiuk.com Londra-(Marea-Britanie)

: în oraşul britanic, Crăciunul este sărbătorit cu mult patos, în piaţa Covent Garden fiind găsite tot felul de mesaje tematice. Un ren imens, denumit clasic Rudolf, ce este decorat cu lumini, este aplasat în Piazza. Străzile din Londra sunt strălucitoare în luna decembrie, precum şi toate mall-urile, astfel că cumpărăturile de Crăciun devin o experienţă interesantă.

Locuri de vizitat în Londra: Piaţa Covent Garden, Piazza, Piaţa Trafalgar.

Koln (Germania)

anunturiuk.com Koln-(Germania)

: oraşul natal al vinului fiert, Koln este renumit pentru numeroasele pieţe de Crăciun. Un copac frumos de Crăciun este amplasat lângă remarcabila catedrală din oraş. Pe lângă mirosul de vin fiert, aerul este plin de mirosul gustoaselor delicatese germane.

Locuri de vizitat în Koln: Catedrala din Koln, Piaţa de Crăciun din Centrul vechi al Koln-ului, Rudolfplatz.

Paris (Franţa)

anunturiuk.com Paris-(Franţa)

: oraşul iubirii se umple de mult mai mult romantism în timpul Crăciunului. Străzile şi bulevardele din Paris sunt foarte luminoase, iar Turnul Eiffel devine mai frumos ca niciodată. Patinoarul de lângă turn atrage seară de seară un număr impresionant de persoane, fiind impresionate de aerul parizian.

Locuri de vizitat în Paris: Turnul Eiffel, Disneyland, bulevardul Champs – Elysees, cartierul Montmartre.

Amsterdam (Olanda)

anunturiuk.com Amsterdam-(Olanda)

: Moş Crăciun vizitează oraşul Amsterdam la mijlocul lunii noiembrie, în timpul unei parade foarte amuzante, cunoscută sub numele de Sinterklaas. Festivalul Luminilor din Plantage scoate la iveală numeroase lucrări de artă excepţionale. Pieţele şi numeroasele evenimente organizate în preajma sărbătorilor de Crăciun îi încântă atât pe localnici cât şi pe turişti.

Locuri de vizitat în Amsterdam: Piaţa Dam, cartierul Plantage, Westergasfabriek, Parcul Amstel.

Vilnius (Lituania)

anunturiuk.com Vilnius-(Lituania)

: străzile capitalei lituaniene devin sclipitoare încă de la sfârşitul lunii noiembrie şi rămân aşa până la sfârşitul anului. Principalul pom de Crăciun se găseşte în Piaţa Catedralei, unde, de asemenea, copacii din jurul pieţei sunt decorate cu lumini. În piaţa Lukiskiu dedicată Crăciunului se găseşte un patinoar, unde se atât localnicii cât şi turiştii se pot distra în voia cea bună.

Locuri de vizitat în Vilnius: Piaţa Catedralei, Piaţa Lukiskiu, Primăria Vilnius, bulevardul Gedimino.

Sydney (Australia)

anunturiuk.com Sydney-(Australia)

: De la corurile interactive de Crăciun, proiecţiile pe zidurile primăriei din Sydney şi decoraţiunile uimitoare de pe clădirea Reginei Victoria, oraşul australian reuşeşte să creeze un spirit magic de Crăciun, deşi este vară în această parte a lumii de Crăciun.

Locuri de vizitat în Sydney: Clădirea Reginei Victoria, Catedrala St. Mary’s, Primăria din Sydney.

Tokyo (Japonia)

anunturiuk.com Tokyo-(Japonia)

: Japonia este renumită pentru luminile fermecătoare de Crăciun. Cu toate că nu sunt creştini, japonezii au reuşit să recreeze spiritul acestei sărbători. Mall-urile concurează pentru a avea cel mai mare şi cel mai spectaculos ecran de Crăciun. Parcul Starlight din Tokyo este acoperit cu mii de lumini în perioada Crăciunului.

Locuri de vizitat în Tokyo: Roppongi Hills, Ginza, Shinjuku, Marunochi, Yurakacho.

Quebec (Canada)

anunturiuk.com Quebec-(Canada)

: oraşul canadian este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai „europene” oraşe din America de Nord. În timpul Crăciunului, Quebec devine foarte spectaculos, fiind plin de lumini şi decoraţiuni care mai de care mai strălucitoare. Este foarte romantic să poţi rătăci pe străzile vechi din Quebec, pline de lumină, zăpadă şi spirit de vacanţă.

Locuri de vizitat în Quebec: Centrul vechi al Quebec-ului, cartierul Petit Champlain, Place Royale, bulevardul Saint – Joseph.

Las Vegas (Statele Unite ale Americii)

anunturiuk.com Las-Vegas-(Statele-Unite-ale-Americii)
: oraşul cunoscut în întreaga lume pentru divertismentul său ştie cum să sărbătorească. În luna decembrie, Las Vegas se transformă într-un ecran dedicat Crăciunului. Toate hotelurile sunt decorate, afişajul de Crăciun de la Hotelul Bellagio fiind deosebit de frumos. Tot la Las Vegas pot fi văzute faimoasele fântâni care „dansează” pe ritmurile colindelor ce se aud în întreg oraşul în perioada Crăciunului.

Locuri de vizitat în Las Vegas: Hotelul Bellagio, Hotelul Sam’s Town and Gambling Hall, Lacul Las Vegas.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: