11.9 C
London
Monday, June 21, 2021

Cel mai bine plătit jucator al echipei Arsenal, nu a acceptat reducerea salariului (video)

- Advertisement -

Trei jucători ai echipei Arsenal Londra, între care Mesut Ozil, fotbalistul cel mai bine plătit, cu 350.000 de lire sterline pe săptămână , nu au acceptat reducerea salariilor, informează mirror.co.uk, potrivit news.ro.

Potrivit sursei citate, Ozil ar putea fi dispus să accepte în viitor o reducere, dar ar dori să vadă mai întâi impactul financiar al pandemiei de coronavirus şi nu vrea să se grăbească să ia o decizie.

- Advertisement -

Agentul lui Ozil, Erkut Sogut, a refuzat să comenteze această informaţie, dar a spus recent că jucătorii nu ar trebui să accepte reduceri ale salariilor.

Putem vedea peste 3-6 luni care este impactul financiar exact asupra cluburilor, dar nu îl putem vedea astăzi“, a afirmat Sogut.

Arsenal a anunţat că jucătorii şi antrenorii echipei au acceptat o scădere a salariilor cu 12,5 la sută, cu scopul de a ajuta clubul să facă faţă crizei economice declanşate de pandemia de coronavirus.

Reducerea este valabilă 12 luni, până în martie 2021. Jucătorii îşi vor primi toţi banii înapoi dacă echipa se califică în Liga Campionilor, sezonul acesta sau cel viitor, şi o proporţie de 7,5 la sută dacă formaţia va ajunge în Liga Europa.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news