1 C
London
Sunday, November 28, 2021
1 C
London
Sunday, November 28, 2021

Cei doi români răniţi în atacul de la Londra beneficiază de cea mai buna îngrijire medicală

Cei doi români răniţi în atacul de la Londra sunt bine îngrijiţi de medicii londonezi, iar familia acestora a ţinut să le mulţumească autorităţilor din Regatul Unit.

Mesajul familiei Andreei Cristea şi a lui Andrei Burnaz a fost transmis de către poliţia londoneză. “Familia noastră este foarte recunoscătoare paramedicilor care au intervenit la faţa locului, dar şi medicilor şi agenţiilor guvernamentale britanice. Andreea e în continuare în stare critica, dar stabilă, şi beneficiază de cea mai buna îngrijire medicală cu putinţă. Suntem copleşiţi de dragostea, susţinerea şi respectul pentru Andreea. Poliţia din Londra a lucrat şi lucreazăneîncetat pentru a ne oferi sprijin în această perioada foarte dificilă”, au spus familiile celor doi români, intr-o declaraţie făcută publica de Politia Metropolitana Londra.

Andreea Cristea şi Andrei Burnaz, se aflau într-o vacanta în Londra, iar tânărul urma sa o ceara în căsătorie pe Andreea chiar iî acea zi. Ambii se aflau pe podul Westminster în momentul atacului, iar Andreea a fost lovita de maşina teroristului şi a căzut în râul Tamisa.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: