11.3 C
London
Monday, November 15, 2021
11.3 C
London
Monday, November 15, 2021

Cea mai scumpă masă plătită de român la un Nandos din Londra

Aurel Lupşa, un director al uni companii de telecom din Londra, a plătit cea mai scumpă masă din viaţa lui fără să-şi dea seama.

Aurel şi-a scos familia, soţia Bianca Manolache şi fiica Evelyn, plus o nepoată şi soţul acesteia,  la un restaurant Nandos dintr-un mall din nordul Londrei pentru a mânca.

- Advertisement -

După ce s-a ridicat de la masă, a plătit şi se pregătea să iasă din restaurant, Aurel a fost oprit de unul dintre angajaţi care l-a anunţat că, din greşeală, a plătit de 100 de ori valoarea facturii.

Mănânc tot timpul la Nando, au mâncare bună, dar puiul nu este atât de bun anunturiuk.com Cea-mai-scumpă-masă-plătită-de-român-la-un-Nandos-din-Londra2încât să coste atât. Nu pot să cred că am mâncat aici cea mai scumpă masă din viaţa mea”, a spus omul de afaceri după ce a aflat că a plătit pentru aripioare şi ”pui Peri-Peri”, o specialitate a celor de la Nandos, nu mai puţin de 6.235,88 lire sterline, în condiţiile în care toată consumaţia făcea 62.35 lire sterline.

Nici nu mi-am dat seama că am plătit atât”, a spus el,

[pull_quote_center]pentru că mâncarea a fost bună, ne-am simţit bine, şi nu am fost atent la nota de plată. Pe viitor, însă, voi fi foarte atent[/pull_quote_center]

Cei de la Mirror, care au scris despre această întâmplare, au calculat că de banii plătiţi Aurel putea mânca 4989 de pui întregi.

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: