3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022
3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Cea mai circulată rută aeriană din România în prezent este Bucureşti-Londra

Cea mai circulată rută aeriană din România în prezent este Bucureşti-Londra.

O ştire din Business Magazin pu­bli­cată încă din vara anului 2014 anunţa că cinci com­pa­nii oferă zilnic po­sibilitatea de a ajunge în capitala Re­gatului Unit, pa­sa­gerii putând alege dintre 16 variante de zbor.

Interesul pen­tru Lon­dra a crescut vizibil de la începutul anului tre­cut, după ce Marea Bri­tanie a ridicat res­tric­ţiile legate de muncă, iar emigranţii români au scăpat de perioada de aşteptare de câteva luni, cât dura obţi­ne­rea unui permis de muncă.

- Advertisement -

Peste 100.000 de concetăţeni au decis să-şi încerce norocul în Marea Brita­nie, unii aflaţi la prima aventură în afara ţării, alţii în căutarea unei soluţii de avarie pentru criza economică pro­fun­dă din Spania sau din Italia care i-a lăsat fără serviciu.

De fapt, datele Institutului Naţional de Statistică arată că Marea Britanie este singura ţară de destinaţie cu valori în creştere ale emigranţilor români. Faţă de anul 2008, numărul celor care au ales să emigreze în Italia, Spania şi Germania s-a înjumătăţit, în timp ce fluxul către Marea Britanie a crescut de câteva ori.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourcezf

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: