14.8 C
London
Monday, June 27, 2022
14.8 C
London
Monday, June 27, 2022

Ce trebuie știut despre nunta regală din Marea Britanie

Printul Harry – cunoscut oficial ca Printul Charles Henry David Albert de Wales – se va căsători cu Markle pe 19 mai într-o ceremonie de o oră cu începere de la ora 7 EST, sau ora locală la amiază.

Data este o sâmbătă – neobișnuită, deoarece majoritatea nunților regale britanice au loc într-o zi de lucru.

Nunta va avea loc la St. George’s. Capela Sfântului Gheorghe de la Castelul Windsor.

- Advertisement -

Decanul de Windsor va efectua serviciul și Arhiepiscopul de Canterbury va oficia în timp ce cuplul princiar își susține jurămintele“, Palatul Kensington a anunțat pe februarie 12.

Rev. Bruce Michael Curry, al 27-lea episcop care prezidează Primatul Bisericii Episcopale, a fost ales pentru a face anunțul oficial.

Locul nunții ocupă o poziție centrală în istoria familiei regale. Castelul Windsor, la vest de Londra, este una dintre reședințele principale ale Reginei Elisabeta a II-a. Capela din secolul XV este mai intimă decat Westminster Abbey, acolo unde Prințul William s-a căsătorit cu Kate Middleton în 2011. Regina este, de asemenea, foarte implicată în Colegiul St. George, potrivit site-ului său.

Când a fost anunțat logodna, palatul a declarat că nunta va „reflecta personajele și personalități [cuplului]“ și va fi un moment de „distracție și bucurie.“

După ceremonie, cuplul regal va întreprinde o procesiune de călătorie de Capelă prin Windsor Town și apoi va reveni la castelul Windsor.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: