8.8 C
London
Friday, November 5, 2021
8.8 C
London
Friday, November 5, 2021

Ce trebuie să știi inainte de a cumpăra internet prin cablu în Marea Britanie?

Mulți români nu știu faptul că este foarte important anume nu numai furnizorul de internet ce pachete de servicii oferă, ci și viteza de internet a acestora.

Cu toate că variază costurile în funcție de ce anume preferințe aleg românii în UK, aceștia trebuie să stie exact releele sau stațiile radio cât de aproape sunt de aceștia pentru o conexiune mai bună.

Se știe că viteza pe internet în UK nu este cea mai bună din Europa nici pe departe, ba dimpotrivă.

- Advertisement -

Totuși, să oferim câteva date concrete înainte ca românii să cumpere ceva pentru care ulterior nu vor fi mulțumiți.

In functie de alegerea dvs de prețuri și pachete de servicii, este foarte important să știți dacă compania de servicii internet acoperă și zona unde locuiți pentru o conexiune la internet superioară.

De asemenea, contează foarte mult unde puneți routerul în apartament pentru a avea o conexiune la internet suficient de puternică. De preferat este să îl aveți montat în living sau sufragerie pe românește.

Cu toate că sunt multe persoane reprezentante ale companiilor de internet și pentru care luptă să vă convingă fiecare în felul lor că sunt cei mai “buni“, este important de luat în considerare plângerile făcute de clienți în detrimentul serviciilor oferite. Pentru că dacă ignorați acest lucru, veți avea mai multe bătăi de cap decât soluții.

Și se știe că în Marea Britanie serviciul cu clienții nu este întotdeauna de cea mai bună calitate.

Unde vă puteți adresa în cazul unor plângeri de servicii internet și pentru care serviciul de relații cu publicul au fost nepoliticoși? Link aici.

Material făcut de Oliver Armand Superblackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: