15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022
15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022

Ce suveniruri au găsit turiștii pe strazile din Londra în ziua nunții regale

A fost cea mai așteptată zi a anului nu doar de britanici, ci de oameni din întreaga lume. Este ziua în care Harry, ultimul fiu al prințului Charles și al Prințesei Diana, sa însurat. La 34 de ani și-a găsit locul în brațele unei actrițe din Statele Unite ale Americii.

De la primele ore ale dimineții în întreg orașul sa simtit o atmosferă de sărbătoare. Peste tot pe unde priveaii erau steaguri ale Regatului Unit, iar oamenii vorbeau doar despre momentul mult așteptat.

Turiștii au venit să ocupe locuri cât mai în față, pe străzile capitalei britanice pentru a putea să îi vadă mai bine pe Harry și Meghan Markle în momentul în care vor trece cu caleașca regală.

- Advertisement -

Magazinele londoneze au expus pe rafturi suveniruri care mai de care mai pompoase, toate, bineînțeles, cu chipurile membrilor familiei regale.

Suveniruri cu Harry și Meghan

Se pare că londonezii sunt mari fani ai cănilor. Peste tot sunt expuse căni pe care au fost imprimate chipurile lui Harry și Meghan. Și dacă aceste căni nu sunt de ajuns, mai găsești și farfurioare de pe care cei doi îți zâmbesc cu încântare. Aceste suveniruri se găsesc la prețuri cuprinse între 8.99 și 9.99 lire sterline.

Ce-suveniruri-au-găsit-turiștii-pe-strazile-din-Londra-în-ziua-nunții-regale

Nici Prințul Willliam și ducesa de Cambridge, Kate Middleton, nu au fost trecuți cu vederea. Dacă ești admirator al celor doi, proprietarii magazinelor au făurit cutiuțe de bomboane pe care au imprimat chipurile acestora. O astfel de cutiuță este 7.99 lire sterline.

Ce-suveniruri-au-găsit-turiștii-pe-strazile-din-Londra-în-ziua-nunții-regale2

Regina are și ea loc de cinste, pe cutiile de ceai englezesc, ce costă 7.99 lire sterline.

anunturiuk.com Ce-suveniruri-au-găsit-turiștii-pe-strazile-din-Londra-în-ziua-nunții-regale4

În schimb, dacă nu îți permiți după o asemenea călătorie să cumperi chipurile fețelor regale dar totuși îți dorești o amintire din Londra, poți oricând opta pentru o cană cu Big Bang ce poate fi luată „la ofertă”, două la 3.99 lire sterline.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: