2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022
2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022

Ce puteti face gratuit in Londra

[quote_box_center]Londra este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume, dar și una dintre cele mai scumpe. Totuși, dacă bugetul dumneavoastră de vacanță nu este unul prea mare, aveți câteva opțiuni pentru a descoperi acest oraș incredibil… gratis.[/quote_box_center]

Galeriile de artă

- Advertisement -

Tate Modern și Tate Britain găzduiesc galerii de artă excepționale cu cele mai cunoscute opere de artă din lume. Tate Modern se concentrează pe arta contemporană, în timp ce Tate Britain expune arta britanică din secolul 16 și până în prezent. Alte galerii importante din Londra sunt National Portrait Gallery și National Gallery în Trafalgar Square. Toate aceste galerii au intrarea liberă și vă vor ține ocupați pentru câteva zile.

Muzeele

Toate muzeele importante din Londra sunt gratuite și oferă experiențe de neuitat. Nu trebuie să ratați Museum of London, unde puteți afla mai multe despre istoria Londrei din perioada Romană până astăzi. Dacă vreți să descoperiți cum trăiesc londonezii, atunci trebuie să vedeți Geffrye Museum, care prezintă interioare engleze din diferite perioade.

Grădinile și parcurile din oraș

Londra este presărată cu diferite parcuri și grădini, iar cel mai popular loc este grădina de trandafiri a Reginei Maria în Regent’s Park. Nu ratați nici St. James Park, care oferă cele mai frumoase priveliști ale Palatului Buckingham. Hyde Park și Kensington Gardens sunt enorme și includ statuia lui Peter Pan, favorita copiilor de pretutindeni.

Schimbul de gardă

O vizită în Londra nu este completă fără a vedea această tradiție militară. Garda reginei se schimbă în Forecourt în fața Palatului Buckingham la ora 11.30, în fiecare zi în timpul verii și din două în două zile, iarna. Nu uitați să ajungeți mai repede pentru a prinde un loc bun, chiar în fața porților.

Trafalgar Square

Trafalgar Square este una dintre cele mai populare atracții din Londra, proiectată de John Nash în 1820 și construită în 1830. Această piață iconică are o mulțime de atracții turistice, inclusiv Coloana lui Nelson și National Gallery. Este totodată și principalul loc unde se desfășoară demonstrații politice.

- Advertisement -
Sourcetion

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: