10.9 C
London
Monday, October 25, 2021
10.9 C
London
Monday, October 25, 2021

Ce înseamnă restricții de nivelul 3

Londra va intra în restricții de nivelul 3 pe măsură ce rata infectărilor cu COVID-19 din capitală continuă să crească – spre deosebire de multe alte regiuni din Anglia.

De asemenea, au fost anunțate 4.144 de noi infecții în capitală și încă 210 londonezi internați în spital, din 1.582 tratați în total.

Ce se întâmplă în cazul restricțiilor de nivelul 3:

  • Toate locurile de cazare și localurile trebuie să se închidă – cu excepția celor care servesc masa
  • Locurile de divertisment interioare ar trebui să se închidă
  • Oamenii vor fi sfătuiți să evite călătoriile în afara Londrei, altele decât „cele necesare pentru muncă, educație, servicii pentru tineri, asistență medicală sau îngrijire a persoanelor în vârstă”.
  • Nu vor fi permise ieșirile de noapte în afara Londrei, cu excepția cazului în care ar fi necesarw pentru muncă sau educație
  • Recepțiile pentru nuntă, limitate în prezent la 15 invitați, ar fi interzise complet în faza a treia a restricțiilor.
  • Spectatorii nu vor mai putea participa la meciuri de fotbal
- Advertisement -

Situația nu ar trebui să afecteze relaxarea restricțiilor ce va începe pe 23 decembrie, când oamenilor li se va permite să călătorească și să își vadă familiile de Crăciun.

Michael Lassman, președintele londonez al Federației pentru Întreprinderi Mici a declarat că este „extrem de dezamăgit” că Londra va fi sub restricții mai dure:

Multe pub-uri, hoteluri, restaurante și alte industrii conexe vor fi puternic afectate de aceste măsuri; aceste firme, în special, vor avea nevoie de un sprijin specific, proporțional cu costurile cu care se confruntă”.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: