15.9 C
London
Saturday, August 21, 2021
15.9 C
London
Saturday, August 21, 2021

Ce evita majoritatea contabililor și agenții de taxe la sfârșit de an financiar

De ce majoritatea contabililor și agenții de taxe la sfârșit de an financiar (care incepe cu 6 Aprilie in fiecare an) nu vă spun sau nu vă fac taxele pentru costurile de transport în comun, mâncare, combustibil la mașina personală, chirie, ce cheltuieli aveți la papetărie sau chiar la costurile casei (lumină, gaze, etc) care au forma unor bonuri fiscale sau carduri de călătorii cu preturile pe acestea?

Pentru cei care nu știu, oricare dintre dvs care sunteți self employed, puteți să vă recuperați banii pe toate acestea. Însă pentru agenții de taxe și contabili este o problema minuțioasă și de durată. Mulți contabili au sute de subiecți în bazele lor de date și durează foarte mult ca să facă socoteală la fiecare persoană în parte ce și cum au cheltuit.

De aceea majoritatea fac doar totalul la fiecare ce bani au avut intrați în bancă cu ce bani au câștigat la salariu, fiind mult mai rapid pentru încheierea taxelor.

Însă mulți dintre cei cu statutul de self employed pot învăța să-și încheie taxele singuri pentru a recupera cât mai multe costuri la sfârșit de an.

- Advertisement -

Cu siguranță, dacă voi divulga pașii pentru fiecare cum să-și încheie taxele fie self employed sau persoană cu companie LTD și care sunt variantele, voi provoca o explozie imensă in bugetul fiecărui agent de taxe sau contabil. De aceea nici nu este nicăieri afișat acest lucru chiar dacă veți căuta.

Însă ce trebuie să faceți dvs cu agenții de taxe și contabili este să-i întrebați mai bine câți oameni au în bazele acestora de date ca să știți măcar dacă se merită a fi rezolvat cazul dvs an de an pentru recuperarea pierderilor. Din păcate majoritatea cu statut de self employed aruncă bonurile și cardurile de călătorii pentru care au plătit cele mentionate mai sus. Din această cauză și banii care vă vin în buzunar la recuperare taxe sunt aproape ca inexistenți.

Joburile ca self employed sunt în marea majoritate foarte prost plătite și sub sudoarea muncilor prestate plățile sunt și mai mici din pricina multor taxe pe care trebuie să le plătiți la terțe persoane comparativ cu a fi angajat la o companie sau firmă.

Și la companii, la fel…ar trebui clar să știe fiecare angajat că dacă este trimis la un curs și plătește transportul în comun, el trebuie să își ia banii înapoi de la companie și să-i fie băgați înapoi pe card la următoarele salarii. Însă nu se întâmplă acest lucru din cauza neștiinței fiecărui emigrant în parte și se profită la maxim de acest lucru în Marea Britanie.

In majoritatea companiilor nu se mai lucrează ca înainte de noapte, iar dacă se face acest lucru, remunerațiile la salariu sunt pe același plan cu schimbul de zi. Ceea ce iar nu este corect.

Așa că rămâne la alegerea dvs dacă pe viitor ca și self employed, LTD sau angajat la vreo companie, să pastrati orice bon fiscal și card de călătorii pentru a vă mai reduce din pierderi.

Totul este să știți că există soluții pentru toate și pregătirea vă aduce victoria.

Material făcut de Oliver Armand SuperBlackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: