8.3 C
London
Saturday, November 6, 2021
8.3 C
London
Saturday, November 6, 2021

Cativa romani se afla pe lista celor mai cautati infractori de politia metropolitana Londra

Cativa romani se afla pe lista celor mai cautati infractori de politia metropolitana din Londra, pentru a fi extradati.

Unitatea de extradari a politiei metropolitane din capitala britanica are 17 persoane pe lista celor mai cautati infractori, iar 4 dintre ele sunt romani, relateaza BBC.

Autoritatile britanice fac astfel un apel la populatie pentru a ajuta la gasirea infractorilor periculosi care sunt cautati de autoritatile din Europa, despre care se crede ca au legaturi cu Londra, insa nu se stie unde se afla acestia.

- Advertisement -

Aceasta este a patra oara cand autoritatile fac un astfel de apel catre cetateni, iar anterior 20 dintre cei 42 de infractori cautati au fost arestati.

Alexandru Cucu, in varsta de 27 de ani, este cautat de autoritatile romane pentru ca a batut un paznic cu o bara de fier, o teava de metal si cu coada unui topor.

Balint Budi, in varsta de 25 de ani, este cautat de autoritatile romane pentru trafic de fiinte umane, avand legaturi in zona Brent a capitalei londoneze.

Silviu-Bogdan Bruzlea, in varsta de 27 de ani, este cautat de autoritatile din Romania pentru a ispasi o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare pentru uciderea unui barbat cu o bata de baseball. Impreuna cu alte persoane, el a lovit capul si corpul victimei aproximativ 10 minute.

De asemenea, Octavian Medeleanu, in varsta de 52 de ani, este cautat de autoritatile din tara noastra pentru trafic de persoane.

Pe lista se mai afla 8 polonezi, doi lituanieni, un leton, un finlandez si un belgian.

[pull_quote_center]Credem ca acesti oameni sunt periculosi, astfel incat scoaterea lor din comunitatile noastre si aducerea lor in fata justitiei sunt de o importanta capitala[/pull_quote_center] a spus sergentul Peter Rance, din unitatea de extradari a politiei metropolitane londoneze.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: