2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Câţiva păuni terorizează un oraş din Marea Britanie

[quote_box_center]Locuitorii dintr-un mic orăşel de lângă Manchester nu mai au linişte, după ce comunitatea lor a fost invadată de câţiva păuni.[/quote_box_center]

Nimeni din oraş nu ştie de unde au apărut cele 5 animale. Acestea intră în casele oamenilor de fiecare dată când locuitorii uită o uşă sau un geam deschise şi distrug tot ce le iese în cale, în căutarea mâncării.

- Advertisement -

“[pull_quote_center]Când am revenit în casă erau trei păuni aici, în hol şi doi în bucătărie. Fereastra de la bucătărie era plină de fecale… Nu e deloc plăcut![/pull_quote_center]”, a declarat un localnic.

Câteva case mai sus pe stradă un alt păun pare să fi dezvoltat o obsesie pentru un acoperiş unde stă ăn fiecare zi.
“[pull_quote_center]Copiilor le plac mult păunii. Şi chiar vin oameni pe la noi să-i pozeze. Unii chiar cred că sunt ornamente din plastic dar evident că nu sunt![/pull_quote_center]” a spus mama unei copile.

Păunii care au invadat oraşul britanic nu sunt hrăniţi de localnici, aşa că nimeni nu îşi explică de ce insistă să rămână în mica aşezare. Chiar dacă unii sunt încântaţi de animalele cu penajul spectaculos, cei mai mulţi le-au cerut autorităţilor să-i prindă şi să le dea drumul într-un mediu adecvat lor.

- Advertisement -
Sourcenewscluj

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: