4.4 C
London
Tuesday, January 18, 2022
4.4 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Catalin Zmarandescu interviu dupa lupta pe care a pierdut-o la Londra

[quote_box_center]In incercarea de a afla motivul pentru care Zmarandescu a pierdut atat de clar, Ziare.com a stat de vorba cu proprietarul promotiei UCMMA, Dave O’Donnell, care ne-a dezvaluit ce s-a intamplat in cusca.[/quote_box_center]

Totodata, O’Donnell a precizat si modul in care Zmarandescu si-a castigat respectul britanicilor dupa ce a fost infrant de Juska, prin fair-play-ul de care a dat dovada.

- Advertisement -

Iata, mai jos, interviul pe care Dave O’Donnell l-a acordat pentru Ziare.com:

Catalin Zmarandescu a fost infrant clar de Arvydas Juska. Ce s-a intamplat?

Catalin Zmarandescu este un luptator grozav, ultimul meci nu arata adevarata lui valoare. El si-a dorit sa coboare la o categorie inferioara, a luptat la 93 de kilograme, iar acest lucru nu s-a potrivit cu fizicul sau. Greutatea pe care a dobandit-o prin slabire i-a ucis puterea, nu a mai avut zvac. De acum inainte va reveni la categoria sa si va fi la cel mai inalt nivel.

In paralel cu luptele din cusca, Zmarandescu se bate si in galele de box. Il avantajeaza acest lucru?

Desigur, il ajuta foarte mult pentru ca-i imbunatateste calitatile si loviturile. Totusi, la ultimul meci s-a observat ca nu l-a ajutat, dar eu sunt convins ca va reveni in forta foarte curand. Abia astept meciul de pe 3 mai cand va reveni in cusca.

Cum este Catalin in afara custii?

Va pot spune cu mana pe inima ca este un adevarat gentleman. N-ai banui niciodata ca este un luptator in cusca pana cand nu-si da tricoul jos. Vreau sa va dezvalui ca a fost un adevarat gentleman chiar si dupa infrangerea din ultimul meci, s-a comportat ca un mare domn.

Ce ne puteti spune despre promotia pe care o reprezentati, UCMMA?

Cand vrei sa iesi intr-un loc placut in Londra seara, vii la galelele UCMMA. Sunt considerate modul cel mai bun de a-ti petrece seara. Unii dintre cei mai buni luptatori din tara se bat in aceste gale. Pana acum, am avut 38 de gale transmise de Sky Sports. Totodata, incercam tot timpul sa strangem bani pentru o cauza buna si a fost grozav ca la ultima gala sa putem sa-i ajutam pe copiii cu cancer.

Trebuie sa va intreb si despre problema imigrantilor romani din Anglia, relatata pe larg de presa britanica. Ce fel de relatie aveti cu romanii din Anglia?

Toti romanii pe care ii cunosc muncesc din greu, atat cei care vin la sala de gimnastica, dar si cei care au alte meserii. Romanii nu trebuie judecati pentru unul sau doua mere stricate. Ca ai adus vorba despre romani, trebuie sa spun ca mai avem un luptator roman in UCMMA, se numeste Marian Rusa. Daca el si Catalin vor castiga urmatorul meci, vom avea o lupta intre doi romani pentru titlul UCMMA. Abia astept!

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: