4.7 C
London
Sunday, January 23, 2022
4.7 C
London
Sunday, January 23, 2022

Catalin Botezatu a fost invitat in Londra pentru o prezentare


Catalin Botezatu a pus in scena o prezentare de moda inedita in cadrul ceremoniei Public Interest Awards, desfasurata la East Wintergarden, in Canary Warf, cartierul de afaceri din Londra, Marea Britanie. Designerul roman a prezentat o colectie pe un podium de 200 de metri patrati.

Catalin Botezatu a fost invitat sa puna in scena un show de moda in cadrul ceremoniei de decernare a Public Interest Awards, eveniment ce s-a desfasurat in Londra, la East Wintergarden, in Canary Warf, cartierul de afaceri al capitalei Marii Britanii.

- Advertisement -

Designerul roman a ales sa prezinte colectia Domina, alegand modele locale, pe care, cu ajutorul make-up artistilor si a hairstilistilor (echipa Laurent Tourette), le-a transformat conformconceptului show-ului de moda.

Defilarea a avut loc pe un podium imens, de 200 de metri patrati, designerul roman fiind aplaudat de peste 300 de invitati.

Prezentarea de la Londra reia sirul show-urilor de mod ape care designerul le-a organizat ani la rand peste hotare. Botezatu planuieste sa participe anul acesta, dupa o perioada de pauza, la festivalurile de moda de la New York si Paris.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: