10.6 C
London
Tuesday, March 29, 2022
10.6 C
London
Tuesday, March 29, 2022

Cât costă un zbor la Roma sau la Paris de Valentine’s Day

Cuplurile care plănuiesc o scurtă vacanţă romantică în străinătate pot profita, în perioada 7 – 9 februarie, de oferta de Valentine’s Day a companiei aeriene low-cost Blue Air.

Aceasta le pune la dispoziţie clienţilor o reducere de 14,99% la achiziţionarea unui bilet de avion spre orice destinaţie. Biletele pot fi rezervate pe site-ul www.blueairweb.com pentru perioada 7 februarie – 25 octombrie.

- Advertisement -

Cei care vor profita de oferta de Valentine’s Day vor putea achiziţiona un bilet pentru ruta Bucureşti – Roma şi cu 16,91 de euro. Un zbor Bucureşti – Paris costă la preţ redus 59,41 euro, iar unul cu destinaţia Londra costă 76,41 de euro.

[quote_box_center]Românii care vor să plece din ţară cu avionul până pe data de 19 iunie pot achiziţiona bilete la preţuri promoţionale şi de la compania aeriană KLM. Reducerile sunt valabile pentru 25 de destinaţii din Asia, America Centrală şi de Sud[/quote_box_center]

Un zbor dus-întors pe ruta Bucureşti – Beijing costă, spre exemplu, 499 de euro, în timp ce pentru destinaţii precum Kuala Lumpur, Osaka, Singapore sau Shanghai preţurile variază între 529 de euro şi 599 de euro. Un bilet de avion cu destinaţia Bali – Denpasar poate fi achiziţionat, la rândul său, la preţ redus, respectiv cu 699 de euro.

Tarifele au toate taxele incluse, iar biletele pot fi rezervate direct pe site-ul companiei sau la agenţiile de turism partenere. Acestea pot fi folosite până la data de 15 iunie, în cazul zborurilor transatlantice, şi până pe 19 iunie pentru celelalte destinaţii.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: