13.1 C
London
Monday, June 27, 2022
13.1 C
London
Monday, June 27, 2022

Cascadorul fancez ‘Spiderman’ a fost pedepsit drastic în Marea Britanie

Alpinistul-cascador supranumit ‘Spidermanul francez’ a primit interdicţie de la a escalada orice clădire din Marea Britanie după ce a reuşit să cucerească joi una dintre cele mai înalte construcţii din Londra.

Alpinistul Alain Robert, care urcă pe zgârie-nori din lumea întreagă, a escaladat Heron Tower din Londra cu mâinile goale şi fără coardă de susţinere. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a ajuns în vârful clădirii de 202 metri înălţime, cunoscută în prezent sub denumirea Salesforce Tower, în aproximativ 45 de minute.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Francezul a pledat vinovat la acuzaţia de tulburare a liniştii publice la înfăţişarea de vineri la Curtea Magistraţilor din Londra.

El a fost condamnat la 20 de săptămâni de închisoare cu suspendare, plata unei compensaţii în valoare de 5.500 de lire către Poliţia din Londra şi a primit interdicţia de la a escalada prin exterior orice clădire din Marea Britanie.

- Advertisement -

Echipe de poliţişti, pompieri şi de la serviciul de ambulanţă au ajuns la faţa locului joi, în jurul orei locale 13:40, au înconjurat zona cu bandă de siguranţă şi au oprit traficul, menţinând la distanţă mulţimea de curioşi.

Robert a fost reţinut de poliţişti joi după ce a ajuns în vârful clădirii.

El a prezentat imediat paşaportul şi numărul avocatei sale, potrivit informaţiilor prezentate la tribunal.

În 2009, Alain Robert a fost arestat şi eliberat fără a fi acuzat după ce a escaladat clădirea Lloyds din Londra, precizează Press Association.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: