2.9 C
London
Saturday, November 27, 2021
2.9 C
London
Saturday, November 27, 2021

Casă de lux din Marea Britanie, scoasă la vânzare în monedă virtuală

O vilă somptuoasă din cartierul londonez Notting Hill a fost scoasă la vânzare. Nimic neobișnuit până acum. Ciudat este metodă de plată pe care o acceptă proprietarii.

Proprietarii nu acceptă oferte în bani tradiţionali, ci numai în această moneda virtuală. Cum proprietatea este una cu-adevărat remarcabilă, preţul e pe măsură – amatorii trebuie să aibă în conturi echivalentul în bitcoin a 17 milioane de lire sterline.

Dacă la începuturile ei, moneda bitcoin era folosită pentru tranzacţii dubioase şi era preferată anarhiştilor şi a hackerilor, acum, a devenit un mijloc de schimb respectabil. Cine are în conturi 5 mii de bitcoin, adică echivalentul a 17 milioane de lire sterline, poate cumpără această vila impozantă din catierul Notting Hill– una dintre cele mai exclusiviste adrese din Londra.

În ultima vreme, moneda a devenit tot mai atractivă, şi evident, valoarea ei a crescut.moneda virtuală se poate devaloriza.. la fel de repede cum a crescut.

- Advertisement -

Kadhim Shubber, reporter Financial Times: “Nu doar cei foarte bogaţi investesc în astfel de lucruri, ci şi celebrităţi, care susţin aceste proiecte, dar şi oameni obişnuiţi, care îşi investesc veniturile şi economiile.”

Când se devalorizează , toţi aceşti oameni au de suferit. În afară situaţiei în care s-au asigurat, investind în proprietăţi că această, de pildă.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: