9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022
9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022

Cafenea in Londra in care clientii beau si mananca printre sobolani

[quote_box_center]Faima de bautori de ceai a britanicilor a inceput sa paleasca in ultimul deceniu, de cand pe strazile Londrei au rasarit numeroase cafenele.[/quote_box_center]

Astfel, un antreprenor a venit cu o idee inedita si a inaugurat o cafenea in care clientii au ocazia sa savureze o bautura calda in compania sobolanilor, care misuna prin tot localul.

- Advertisement -

Localul se afla in incinta Muzeului London Dungeoun, o cladire cu coridoare infricosatoare si exponate pe masura. Restaurantul se numeste “Rat Cafe“, iar una dintre specialitatile casei se cheama “Ratuccino“.

[pull_quote_center]Restaurantul reprezinta versiunea londoneza a cafenelelor japoneze cu feline, unde clientii isi savureaza consumatia in prezenta pisicilor.[/pull_quote_center]

La Londra, clientii curajosi pot comanda si mancare, nu doar bauturi, si sa le consume in timp ce rozatoarele se plimba pe mese sau chiar li se urca pe umeri.

In prezent, 18 sobolani le tin companie clientilor care se incumeta sa viziteze “Rat Cafe“.

Astfel, conducerea cafenelei isi propune sa reabiliteze imaginea pe care rozatoarele au capatat-o in secolele trecute, cand erau vazute ca animale daunatoare sau malefice.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: