7.2 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.2 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Business românesc premiat în Marea Britanie

Irina Alionte are doar 26 de ani și se poate lăuda deja cu o serie de proiecte antreprenoriale de succes. Lurații celei de-a II-a ediții a Premiilor de Excelență She Business, recent, i-au acordat trofeul pentru „Cel mai îndrăzneț start-up”.

Începuturile Irinei într-ale antreprenoriatului au fost mai întâi internaționale.Totul a început pe când urma cursurile de masterat ale Universității Warwick Business School din Anglia, a povestit Irina Alionte într-un interviu acordat Revistei CARIERE.

A deschis Club Cardio, o afacere inedită care a reușit să aducă orele de cardio, surpriză, în cluburile din campusurile universităților londoneze. Un alt proiect de succes este Born2Succed, o serie de conferințe despre succes susținute de Irina și de mentorii ei, Tosin Ogunnusi, Ketan Makwana și Justin Devonshire, trei coachi din Marea Britanie dedicați dezvoltării personale și profesionale.

- Advertisement -

Dar cel mai interesant aspect în ceea ce o privește pe Irina Alionte este alegerea ei de a continua proiectul Club Cardio în România. După 2 ani de la înființarea Club Cardio, a luat hotărârea să revină în București și să aplice aici toate cunoștințele acumulate în perioada petrecută în Anglia.

„După aproximativ 2 ani, am decis că e momentul să continui în România ce am început la Londra. Eu întodeauna mi-am dorit să am propriul meu centru, fără să depind de locaţiile universităţilor britanice pentru a organiza evenimentele de fitness, iar în Bucureşti costurile cu chiria sunt mult mai mici decât în Londra.

Cu siguranţă experienţa internaţională mi-a adus multe beneficii şi m-a ajutat să mă dezvolt, dar nu am avut niciodată în minte gândul că plecarea mea este definitivă. Întotdeauna am crezut în ideea ‘descoperă, experimentează şi implementează în ţara ta‘. Aşadar, astăzi, conceptul Club Cardio, într-o formă îmbunătăţită, continuă în România sub brandul Bodyshape Transformation Centre Bucureşti”, a explicat Irina.

[pull_quote_center]Am păstrat atmosfera de club de noapte datorită căreia petrecerile mele de fitness din Londra se bucurau de mare succes şi, în continuare, antrenamentele Bodyshape par mai mult ca o distracţie nebună, iar participanţii ne spun că nici nu îşi dau seama cum trece timpul[/pull_quote_center]

Bodyshape Transformation Centre este un business pe care Irina l-a pornit împreună cu partenerul ei britanic, Justin Devonshire, cu o carieră de peste 8 ani ca expert în transformare corporală.

Irina și Justin au decis să-și unească nu doar forțele, dar și businessurile: ea a venit cu experiența Club Cardio, iar el, cu un program de fitness testat pe mii de femei din Cipru și din Marea Britanie și care a dovedit că dă rezultate. Și investiția în Bodyshape Transformation Centre a fost tot una comună. Irina Alionte și Justin Devonshire și-au pus în joc toate economiile ca să pornească Bodyshape Transformation, un start-up care numără în prezent 6 oameni tineri, toți sub 30 de ani.

Irina și Justin plănuiesc să deschidă mai multe centre Bodyshape Transformation în Capitală pentru că actualul centru începe să devină neîncăpător. Apoi va urma, desigur, extinderea pe plan naţional!

[pull_quote_center]Credem foarte mult în ceea ce facem şi suntem convinşi că foarte mulţi români ar avea nevoie de ajutorul nostru să îşi sculpteze corpul, să își recapete încrederea în sine şi să se iubească din nou[/pull_quote_center]

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: