2.8 C
London
Tuesday, December 7, 2021
2.8 C
London
Tuesday, December 7, 2021

Bursa din Londra vrea sa angajeze in Bucuresti experti IT

Dupa ce si-au lansat operatiunile din Romania in luna mai 2018, reprezentantii Bursei din Londra (London Stock Exchange Group – LSEG) recruteaza in prezent primul val de angajati, de la care se asteapta sa aiba cunostinte IT solide, ceva experienta.

Aproape o premiera pentru Romania, angajatii trebuie sa aiba un ‘cazier financiar’ curat, cazier pe care britanicii il verifica in cadrul unui proces ce poate dura pana la 3 saptamani.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Daca pe langa aceste calitati IT-istii romani mai au si ceva cunostinte despre pietele de capital si arata ca sunt dispusi sa invete, britanicii le promit ca “they can go global”.

- Advertisement -

Incercam sa fim competitivi pe piata de recrutare. Le oferim angajatilor polite de asigurare de viata complete, asigurari de sanatate, pensii private in cadrul Pilonului III, ii lasam sa isi controleze singuri programul si le oferim oportunitati in privinta lucratului de acasa.”

Bursa din Londra are in prezent 23 de angajati in Bucuresti si alti 22 care au acceptat oferte, dar care mai trebuie sa treaca de un asa-zis “screening process” prin care sunt verificate datele furnizate si background-ul acestora.

LSEG vrea sa ajunga la 100 de angajati in Romania pana la sfarsitul anului acesta, urmand ca in 2019 numarul acestora sa ajunga la 200.

Totusi, reprezentantii companiei spun ca teoretic nu exista o limita maxima al angajatilor recrutati din Romania, atat timp cat acestia au calitatile pe care grupul britanic le cauta.

Bursa din Londra a recrutat deja fosti angajati din cadrul centrului de tehnologie din Bucuresti al Deutsche Bank, dar si angajati din cadrul bancilor locale cu operatiuni de brokeraj.

Reprezentantii Bursei din Londra sustin ca nu au venit in Romania pentru a dezvolta o afacere timp de doar 5-10 ani, mentionand ca vor sa se implice in dezvoltarea ecosistemul local al pietei de capital.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: