10.9 C
London
Monday, December 13, 2021
10.9 C
London
Monday, December 13, 2021

Bucuria de a-ți ajuta prietenii îți aduce acum și bani!

Bucuria de a-ți ajuta prietenii îți aduce acum și bani! Poți face și tu bani cu una dintre cele mai îndrăgite firme de transfer de bani

TransferGo este compania de transfer de bani care a început să capteze din ce în ce mai mult atenția românilor din Marea Britanie.

Serviciul său online de transfer de bani se remarcă prin comisionul fix de £0,99 la transferurile de bani din Anglia în România, indiferent de suma trimisă, dar și prin ușurința cu care banii ajung de pe cardul lor în ziua următoare direct în contul bancar al familiei sau prietenilor.

- Advertisement -

Câțiva români descurcăreți veniți la muncă în străinătate au descoperit și că TransferGo are un program de recomandări, care te răsplătește cu £10 pentru fiecare prieten invitat drept client. Zoltan este unul dintre aceștia. Iar dorința tânărul de a-și ajuta prietenii să economisească și ei din banii greu munciți s-a dovedit a fi o metodă foarte simplă de a își mai crește ușor veniturile.

Astfel, din economiile din banii proprii pe care nu i-a mai aruncat pe comisioanele altor firme și din câștigurile provenite din recomandarea TransferGo prietenilor, el și încântat iubita printr-o surpriză romantică: o cină în oraș. „Îmi place să-i fac cadouri iubitei mele, așa că mă gândesc de pe acum cu ce o să o surprind data următoarea”, spune tânărul.

Sarcina lui Zoltan de a înregistra câștiguri prin programul de recomandări al TransferGo nu putea fi mai ușoară. Căci mulți dintre clienții noi ai companiei se declară foarte mulţumiţi de acest serviciul online, imediat după prima folosire, şi afirmă acest lucru public pe Trustpilot.co.uk un website destinat recenziilor verificate pentru companii: “Cel mai ieftin serviciu de transfer, banii au fost transferați a doua zi după trimitere. Sunt foarte mulţumită, recomand tuturor.” spune Mioara.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: