13.1 C
London
Saturday, October 23, 2021
13.1 C
London
Saturday, October 23, 2021

British Airways introduce un sistem de testare înainte de zbor

Sean Doyle, executivul care a preluat conducerea British Airways în urmă cu o săptămână, a propus ideea unui sistem de testare pentru coronavirus înainte de zbor, ceea ce ar ajuta „economia să repornească”.

Nu vedem carantina drept soluţie. Noi credem că cel mai bun mod prin care putem linişti oamenii este să introducem un sistem de testare înainte de zbor care să fie de încredere şi accesibil. Trebuie să repornim economia”, a spus Sean Doyle, în cadrul unei conferinţe specifice sectorului.

- Advertisement -

Marea Britanie a gândit un „coridor de siguranţă” care le permite călătorilor să evite carantina odată ce intră în ţară. Cu toate acestea, din ce în ce mai multe ţări sunt eliminate din lista permisă pentru acest coridor, întrucât numărul de cazuri este în creştere în toată Europa.

Astfel, cetăţenii trebuie să îndure o carantină de 14 zile la domiciliu.

La finalul săptămânii trecute au fost eliminate din acestă listă şi Italia, San Marino şi Vaticanul.

Dacă le ceri oamenilor să se autoizoleze pentru mai multe zile, oamenii nu vor mai călători. Marea Britanie va rămâne în urmă”, a spus Doyle în cadrul conferinţei „Airlines 2050: beyond the crisis”.

Sean Doyle a condus anterior operatorul irlandez Aer Lingus şi a preluat săptămâna trecută conducerea British Airways de la Alex Cruz.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: