4.5 C
London
Friday, November 5, 2021
4.5 C
London
Friday, November 5, 2021

Britanicul Jimmy Carr vine în Bucureşti pentru un show de stand up comedy

Actorul englez Jimmy Carr, una dintre cele mai proeminente figuri ale scenei stand up comedy internaţionale, va susţine un show, pe 3 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului “Gagging Order“.

Cu opt DVD-uri la activ şi peste 1,5 milioane de copii vândute, sute de reprezentaţii internaţionale şi numeroase apariţii TV, Jimmy Carr este una dintre cele mai proeminente figuri ale scenei stand up internaţionale.

- Advertisement -

Umorul negru şi cel faţă de tabuuri l-au impus pe artist nu doar în Marea Britanie, dar şi în Statele Unite ale Americii, el devenind în ultimii cinci ani un invitat frecvent al unor emisiuni precum “Late Night With Conan O’Brien” şi “The Tonight Show with Jay Leno“, dar şi protagonistul a două emisiuni speciale Comedy Central.

Născut în Anglia dintr-o familie de migranţi irlandezi şi absolvent de ştiinţe politice, Jimmy Carr şi-a început cariera de stand up comedy în 2000, devenind simultan şi un cunoscut om de televiziune.

Numele său se leagă de formate de succes ale Channel 4 – emisiunile-concurs “Distraction” şi “Your Face or Mine?” şi seria “100s“, dar şi de emisiuni al căror invitat a fost de-a lungul timpului, precum “Top Gear” şi “The Panel“.

Ca om de scenă, Jimmy Carr a fost deseori numit “cel mai muncitor artist de comedie”: turneele sale sunt unele mamut, de cele mai multe ori cu pauze de doar cinci săptămâni între ele. “Gagging Order” a numărat din 2012 până în prezent peste 250 de reprezentaţii doar în Marea Britanie şi Irlanda.

Artistul a bifat până acum cele mai importante festivaluri de comedie din lume, de la Edinburgh Festival la Just for Laughs din Montreal, printre altele devenind şi primul stand up comedian care a susţinut, pe 3 februarie 2007, o reprezentaţie în Second Life.

Spectacolul “Gagging Order” va avea loc pe 3 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti, biletele fiind disponibile online pe www.myticket.ro, în reţeaua Diverta şi la casa de bilete a Sălii Palatului, la patru categorii de preţ, între 100 de lei şi 250 de lei. Ora de începere a show-ului este 20.00, evenimentul desfăşurându-se exclusiv în limba engleză.

Livehouse Comedy este principala platformă de live entertainment dedicată în România fenomenului de stand up comedy internaţional. Seria de evenimente Livehouse Comedy a inclus până în prezent reprezentaţii ale unor artişti ca Eddie Izzard, Dylan Moran, Pablo Francisco şi Michael Winslow.

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: