13.7 C
London
Thursday, October 14, 2021
13.7 C
London
Thursday, October 14, 2021

Britanicii trebuie să renunţe la orice plan de vacanţă în străinătate până în 2021 (video)

Matt Hancock, ministrul Sănătăţii din Marea Britanie, a declarat, marţi, în cadrul unei emisiuni televizate, că britanicii îşi vor lua adio de la vacanţele în străinătate până în 2021, scrie BBC.

El a mai spus că deschiderea serviciilor din domeniul ospitalităţii ar putea fi luată în considerare începând cu luna iulie, dacă răspândirea noului coronavirus va fi diminuată până atunci.

- Advertisement -

Nu am luat încă o decizie finală în acest sens, dar cu siguranţă vom încerca să redeschidem serviciile de ospitalitate, cel puţin o parte, de la începutul lunii iulie, dacă vom continua să reducem răspândirea acestui virus”, a declarat Hancock, potrivit The Mirror.

Declaraţia oficialului a lovit ca un fulger familiile din toată ţara, care sperau să mai existe şanse să se bucure de sezonul estival.

În planul de redeschidere propus de premierul Boris Johnson, toţi călătorii veniţi din străinătate cu excepţia celor care vin din Franţa vor intra în carantină 14 zile.

Marea Britanie se luptă cu rata mortalităţii în creştere şi ocupă primul loc în topul deceselor cauzate de Covid-19 în Europa.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: