13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021

Britanicii ignoră noile reguli impuse de guvern

Regula pentru grupuri nu mai mari de șase persoane a fost descrisă ca o farsă, deoarece britanicii au deja ignorat noile restricții, iar Downing Street a spus că poliția nu va amenda infractorii.

Britanicilor li s-a interzis să se adune în grupuri de peste șase persoane, în conformitate cu noile direcții guvernamentale, pentru a reduce ratele de infecție Covid-19 – prima înăsprire pe scară largă a carantinei din martie.

- Advertisement -

Dar numărul 10 a stârnit confuzie în această după-amiază, sugerând că poliția nu va începe imediat să impună amenzi celor care încalcă regulile pentru prima dată.

Oamenii din întreaga țară par să încalce deja noile reguli, cu imagini din Bath, Somerset în această după-amiază, care arată un grup de 14 adunându-se lângă un râu.

Samantha Jones, în vârstă de 42 de ani, din Grimsby, care și-a pierdut slujba de lucrător din magazin din cauza blocării Covid-19 la începutul acestui an, a criticat noile reguli și a promis că le va încălca.

Ea a spus: „Dacă guvernul crede că voi respecta regula celor șase, atunci ei trebuie să se gândească din nou. Stau aici cu patru adulți și trei copii și restricțiile intră în vigoare astăzi, așa că, din punct de vedere tehnic, cred că încălc regulile“.

Dar am cinci copii, dintre care trei locuiesc cu mine și am doi nepoți. Nu există nicio modalitate prin care să-i opresc pe copiii mei să-și vadă bunicii sau să o opresc pe fiica mea mai mare să-i aducă pe nepoți. E o prostie completă“.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: