19.6 C
London
Saturday, May 21, 2022
19.6 C
London
Saturday, May 21, 2022

Britanicii cred ca romanii merg cu caruta si au toaleta in curte

Am ramas surprins cand am descoperit cate de putine lucruri stiu britanicii despre romani si Romania. Nu vorbim de oameni de la tara, ci de londonezi. Cei mai multi vorbesc de o tara saraca, fara drumuri cu asfalt, unde te deplasezi cu caruta si nu ai toaleta in casa

In articolele anterioare am aratat romanii care ne fac mandri la Londra, avocati, profesori, oameni de afaceri, artisti, dar si romani cu meserii mai putin cunoscute. Oameni care muncesc, sunt corecti, s-au integrat perfect in sistemul englez, au fost asimiliati si accepta valorile din Regatul Unit al Marii Britanii. 

Florin Gardos promoveaza povestea romanilor care muncesc in Marea Britanie

Ii aratam si pe romanii care ne fac de rusine la Londra, cei care nu ne reprezinta ca natiune dar care sunt usor aratati cu degetul pentru ca sunt extrem de vocali si de vizibili

- Advertisement -

Britanicii cred despre Romania ca este un loc cu multe talharii si violuri, din care romanii pleaca. Cei mai multi au in minte imagini din Romania anilor 90, pentru ca s-au mai schimbat multe lucruri si la noi.

Deranjant faptul ca unii britanici privesc cu putina rautate faptul ca romanii sunt apreciati la locul de munca in UK. Am inteles si de ce – pentru ca, in multe domenii, le iau locurile – muncesc mai mult, sunt platiti ceva mai putin si sunt dispusi sa lucreze multe ore peste program. E o piata concurentiala si in mod normal asta ar trebui apreciat. 

Romanii domina de ani buni pietele sexului din marile capitale europene inclusiv Londra

De asemenea in articolele anterioare am postat si problemele economice pe care le intalnesc romanii atunci cand emigreaza in Regat. Cat ii costa o chirie si cum locuiesc in grup, ca la camin, in case inchiriate, ce inseamna sa lucreze ca persoane fizice autorizate (self employed), si cat de repede isi deschid o firma sau primesc documente pentru a munci in taximetrie.

Romanii dicteaza pe piata chiriilor de la Londra

Am vrut sa vedem si cum arata mediul de lucru londonez pentru tinerii pana in 25 de ani, cum sunt acceptati ei sa lucreze pentru firme din Regat.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: