4.8 C
London
Sunday, December 5, 2021
4.8 C
London
Sunday, December 5, 2021

Brent este cartierul londonez cu cele mai multe cazuri confirmate

Nouăsprezece de angajaţi ai sistemului de sănătate (NHS) au murit în Marea Britanie din cauza COVID-19 , a declarat sâmbătă ministrul sănătăţii, Matt Hancock. Regatul Unit nu a atins încă vârful epidemiei de COVID-19 care ar permite o relaxare a restricţiilor de circulaţie, a mai spus Hancock.

Întreaga mea inimă este cu familiile lor … şi faptul că mulţi dintre ei sunt oameni care au venit în această ţară pentru a lucra la NHS, îmi frânge inima. Oamenii literalmente îşi dau viaţa pentru NHS, ei au venit aici pentru aceasta. Noi trebuie să aducem un omagiu memoriei lor “, a spus Hancock.  

- Advertisement -

El a subliniat că vor fi cercetate cazurile de infecţie a personalului din cadrul NHS, dar a menţionat că, potrivit informaţiilor, decesele medicilor nu s-au datorat lipsei de materiale de protecţie şi că ar fi putut fi infectati nu în spitale, ci în alte locuri.   Autorităţile britanice au anunţat, sâmbătă, că în ultima zi s-au înregistrat 917 decese cauzate de coronavirus.

Bilanţul este acum de 9.875 de morţi în Marea Britanie.  

Vineri, noile decese anunţate erau 980. În ceea ce priveşte numărul persoanelor infectate, acesta a crescut cu 5.234, ajungând la 78.991. Până sâmbătă dimineaţă, la ora 09.00, în Regatul Unit s-au făcut aproape 335.000 de teste.  

Cartierele cu cele mai multe şi cu cele mai puţine cazuri de Covid-19   Potrivit datelor de la Public Health England publicate miercuri seara, s-a ajuns la 14.355 de cazuri confirmate de Covid-19 în Londra, însemnând o creştere de 977.

Cifrele publicate de NHS England miercuri arată că Brent este cartierul londonez cu cele mai multe cazuri confirmate (853).

Pe de altă parte, zona cu cele mai puţine cazuri este Kingston upon Thames, având 212.  

Potrivit hărţii prezentate de mylondon.news, după Brent,

  • Croydon este cartierul cu un număr mare de cazuri confirmate (763),
  • urmat de Southwark (755),
  • Barnet (752),
  • Lambeth (731),
  • Newham (608),
  • Wandsworth (591),
  • Bromley (583),
  • Lewisham (554),
  • Ealing (553),
  • Harrow (530).  

Potrivit celor mai recente cifre publicate de NHS England, alte 201 persoane pozitive au murit în spitalele din Londra. Astfel, numărul total de decese confirmate în Londra ajunge la 1.907.  

Datele actualizate vin în contextul în care un nou sondaj naţional a dezvăluit cartierele londoneze cu cele mai multe persoane care încalcă reglementările care impun rămânerea în case.

Astfel, conform sondajului realizat de Evergeen Life, în parteneriat cu Universitatea din Manchester şi cu Universitatea din Liverpool, un procent uriaş de 21% dintre locuitorii cartierului Enfield nu stau acasă.

Aceasta, în comparaţie cu o medie de 6,2% din întreaga capitală reprezentându-i pe cei care au recunoscut în sondaj că nu respectă directivele, cu excepţia lucrătorilor-cheie cărora le este permisă deplasarea.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: