17.3 C
London
Wednesday, August 25, 2021
17.3 C
London
Wednesday, August 25, 2021

Boris Johnson vrea să limiteze numărul de imigranţi slab calificaţi

Prim-ministrul Boris Johnson a promis un nivel mai mic al imigraţiei dacă va câştiga alegerile care vor avea loc joi, dar a precizat că nu este ostil faţă de străinii care lucrează şi trăiesc în Marea Britanie.

Marea Britanie organizează alegeri generale pe 12 decembrie, într-un scrutin care va decide soarta Brexitului şi a uneia dintre cele mai mari economii ale lumii, britanicii având de ales între Conservatorii pro-piaţă a lui Boris Johnson şi formaţiunea condusă de socialişti Partidul Laburist, notează Reuters. „Numărul va scădea, pentru că vom putea controla sistemul în acest fel”, a declarat Johnson la Sky News.

- Advertisement -

Şi ceea ce nu cred că este corect este să avem o abordare necontrolată şi nelimiată legată de asta”. Johnson a promis o abordare bazată pe punctaj pentru a controla imigraţia. El a precizat că se va concentra pe limitarea numărului de imigranţi slab calificaţi, dar că va exista o modalitate prin care migranţii înalt calificaţi şi alţi muncitori să vină în Marea Britanie.

Nu sunt ostil faţă de imigraţie… Cred în a le permite oamenilor să vină în această ţară şi cred că dacă au aptitudini şi-şi construiesc viaţa în Regatul Unit şi pot contribui la ţara noastră – fantastic”, a spus Johnson.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: