13.9 C
London
Sunday, May 15, 2022
13.9 C
London
Sunday, May 15, 2022

Boris Johnson, renunţă la o serie de restricţii

Veşti bune pentru britanici. Guvernul renunţă la o serie de restricţii, însă oamenii vor trebui să respecte în continuare regulile de igienizare.

Restricţiile legale vor fi înlocuite cu recomandări. Oamenii vor fi obligaţi să poarte măşti de protecţie în locuri aglomerate şi în transportul public. Iar intrarea în cluburile de noapte se va face pe baza dovezii vaccinării.

Nu putem reveni pur şi simplu instantaneu de luni, 19 iulie, la viaţa de dinainte de COVID. Vom respecta planul nostru de a ridica restricţiile şi de a renunţa la distanţarea socială, dar nu ne aşteptăm ca toţi angajaţii să revină la birouri”, spune Johnson.

- Advertisement -

Restricţiile legale vor fi înlocuite cu recomandări. Oamenii vor fi obligaţi să poarte măşti de protecţie în locuri aglomerate şi în transportul public.

Iar intrarea în cluburile de noapte se va face pe baza dovezii vaccinării.

Nu putem reveni pur şi simplu instantaneu de luni, 19 iulie, la viaţa de dinainte de COVID. Vom respecta planul nostru de a ridica restricţiile şi de a renunţa la distanţarea socială, dar nu ne aşteptăm ca toţi angajaţii să revină la birouri”, a mai spus Johnson.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: