9 C
London
Saturday, October 23, 2021
9 C
London
Saturday, October 23, 2021

Boris Johnson, în auto-izolare după ce a fost în contact cu o persoană testată pozitiv (video)

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, se află în auto-izolare după ce a fost în contact cu o persoană testată pozitiv pentru COVID-19, a anunţat Downing Street duminică seara. 

Şeful guvernului de la Londra, care a fost internat pentru infecţie cu coronavirus în luna aprilie, nu are simptome şi continuă să lucreze de la biroul său din capitală, a spus un purtător de cuvânt al lui Boris Johnson, transmite Agerpres.

- Advertisement -

Acesta a adăugat că premierul este bine şi nu are simptome de COVID-19.

Potrivit BBC, Johnson a petrecut aproximativ 35 de minute cu deputatul conservator Lee Anderson, care a avut rezultat pozitiv la coronavirus

Este o măsură de precauție, deoarece Boris Johnson a fost infectat cu coronavirus în aprilie, atunci când a fost şi internat în spital.

Perioada de izolare a premierului începe în timp ce guvernul pregătește o relansare.

Downing Street a declarat că o serie de „anunțuri critice” vor detalia săptămâna aceasta „ambițiile dlui Johnson pentru Regatul Unit”.

Domnul Johnson va conduce „întâlnirile esentiale Covid” și va colabora cu cancelarul Rishi Sunak pentru a concepe viitoarea revizuire a cheltuielilor, cu scopul de a-și îndeplini promisiunea de a „reconstruire mai buna”. 

Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, va susține o conferință de presă nr. 10 mai târziu, pe care premierul era de așteptat să o conducă.

Noile planuri urmează plecării dramatice a consilierului-șef al premierului Dominic Cummings săptămâna trecută.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: