2.8 C
London
Monday, November 29, 2021
2.8 C
London
Monday, November 29, 2021

Boris Johnson in bataia unui tun de apa

[quote_box_center]Primarul Londrei, Boris Johnson, a fost de acord sa stea in bataia unui tun de apa pentru a dovedi ca acesta nu este periculos, dupa achizitia controversata a trei astfel de masinarii.[/quote_box_center]

Intrebat, intr-o emisiune la radio, miercuri dimineata, daca tunurile sunt sigure, primarul londonez a replicat: “Da, credem ca sunt“.

Moderatorul l-a provocat pe Johnson sa stea langa el, in bataia unui tun de apa, pentru a demonstra ca acestea sunt sigure.

[pull_quote_right]Cu siguranta sunt pregatit sa fac orice pentru a arata ca sunt sigure. (…) Barbat sau iepure fricos. M-ati provocat, asa incat banuiesc ca trebuie sa o fac acum[/pull_quote_right], a spus primarul londonez

“[pull_quote_center]Deja pot sa-i vad pe toti membrii biroului meu de presa cum isi smulg parul din cap din cauza asta, dar nu conteaza, trebuie facut[/pull_quote_center]”, a mai spus Boris Johnson.

Marti a aparut informatia ca primarul Londrei a ordonat achizitia a trei tunuri de apa, de la politia federala germana, chiar daca ministrul de Interne Theresa May nu si-a dat acordul privind folosirea acestora.

Tunurile de apa nu au fost folosite niciodata in Marea Britanie, cu exceptia Irlandei de Nord.

In luna februarie, un pensionar german care a ramas orb dupa ce s-a tras asupra sa cu astfel de tunuri a tinut o cuvantare in cadrul unei intalniri publice din Londra: “Mesajul meu este ca politia trebuie sa fie constienta ca acestea nu sunt doar un mare dus, sunt arme letale si provoaca daune fizice serioase“. 

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: