19.4 C
London
Thursday, June 24, 2021
19.4 C
London
Thursday, June 24, 2021

Boris Johnson a fost surprins la o plimbare prin parc

Premierul britanic Boris Johnson, 55 de ani, le ceruse conaționalilor săi să rămână acasă în acest sfârșit de săptămână.

Sâmbătă, el a fost surprins când se plimba prin parcul St. James, din Londra, savurându-și cafeaua. ”Era în drum spre Downing Street”, explică ”Mirror”.

- Advertisement -

Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru a proteja sistemul de sănătate și pentru a salva vieți. În acest weekend, vă rugăm să stați acasă, să nu anulăm tot ce am făcut bun până acum”, a transmis Johnson, sâmbătă dimineață, prin intermediul Twitter.

Oamenii au nesocotit, însă, recomandările premierului. Profitând de căldura neobișnuită din Insulă, mii de britanici au luat cu asalt parcurile, piețele și plajele. Daily Mail a dezbăluit că Johnson însuși nu a respectat propriul mesaj: a fost surprins prin parcul St. James, din Westminster, când își savura cafeaua de dimineață.

Probabil era în drum spre birou”, a notat ziarul. Premierul britanic a fost oprit de un cetățean, care l-a chestionat, probabil, în privința mesajelor confuze transmise de guvern.

De la ”stați acasă”, la ”păstrați distanța de doi metri” ”Sfatul nostrul este să rămâneți acasă. Dacă, totuși, ieșiți în acest weekend, păstrați distanța socială de doi metri”, a fost mesajul transmis dinspre Downing Street sâmbătă după-amiază.

Ceva de genul, dacă tot ați ieșit, măcar stați la distanță!

Duminică, de la ora 19.00, ora locală, Johnson va ține un discurs televizat, ocazie cu care va clarifica măsurile de relaxare care ar urma să fie introduse în Marea Britanie.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: