10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022
10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022

Boris Johnson a anunțat un nou festival de gaming la Londra (video)

Primarul Londrei Boris Johnson a anunțat inițierea unui program de 1,2 milioane de lire sterline, care va avea scopul promovării jocurilor pe calculator și a dezvoltării acestora în Londra. 

Denumit Games London, programul se va întinde pe o perioadă de trei ani, așteptările fiind ca el să atragă în jur de 35 de milioane de lire sterline – în principal din investiții și că va duce la creearea a 300 de locuri de muncă.

În plus, tot în cadrul programului GamesLondon, va fi lansat și London Games Festival, un eveniment programat la începutul lui aprilie, al cărui obiectiv principal este de a transforma Londra într-unul dintre principalele centre de gaming ale lumii.

- Advertisement -

GamesLondon are meritul de a fi unul dintre puținele programe din Europa – și din lume – care au ca scop dezvoltarea jocurilor pe calculator și al cărui inițiator este chiar statul, nu sectorul privat.

Primarul a anunțat toate aceste lucruri într-un mod cât se poate de original, într-un discurs sustinut într-o replică a orașului Londra din Minecraft.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: