10.1 C
London
Tuesday, January 19, 2021

Boris Becker riscă 7 ani de închisoare la Londra pentru evaziune fiscală

- Advertisement -

Boris Becker, 52 de ani, fost mare tenismen, riscă 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

Conform publicației The Guardian, fostul lider ATP este acuzat de statul britanic c-ar fi ascuns venituri în valoare de 1,2 milioane de euro, plus alte 3 proprietăți de lux.

- Advertisement -

De asemenea, autoritățile din Regat încearcă să demonstreze și că germanul a obstrucționat justiția. Dacă aceste capete de acuzare vor fi justificate, atunci Becker riscă nu mai puțin de 7 ani de închisoare.

Sunt nevinovat până la proba contrarie! Neg toate acuzațiile împotriva mea și mă voi apăra prin toate mijloacele legale! Cred în sistemul juridic din Marea Britanie. Avocații mei îmi vor dovedi nevinovăția

Boris Becker, probleme mari cu banii

Fost lider ATP, câștigător a 6 turnee de Grand Slam, Boris Becker a reușit să adune de-a lungul carierei peste 22 de milioane de euro. Câteva investiții neinspirate, un divorț costisitor și datorii către fiscul britanic l-au obligat să-și declare falimentul personal în 2017. 

Cele mai recente estimări arată că fostul mare tenismen are datorii cumulate de 56 de milioane de euro. O parte dintre trofeele și rachetele de tenis ale lui Becker au fost scoase la o licitație forțată anul trecut.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news