9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022
9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022

Bombă în greutate de 50 de kg a fost găsită într-un șantier de construcții din Londra

O bombă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial a fost găsită la Londra, în apropiere de Wembley Stadium

Sute de persoane au fost evacuate astăzi după ce o bombă rămasă neexplodată din timpul celui de-al Doilea Război Mondial a fost descoperită în apropiere de Wembley Stadium, în nord-vestul Londrei.

Explozibilul, în greutate de 50 de kg, a fost găsit într-un șantier de construcții din Empire Way, lângă stadion.

- Advertisement -

Clădirile de pe o suprafață de 400 de metri au fost evacuate, iar polițiștii aflați la fața locului au încercuit zona și au deviat circulația.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat că dispozitivul a fost descoperit de către constructorii care lucrează în situl din zona respectivă.

Geniștii se află la fața locului pentru a prelua bomba, iar autoritățile încearcă să ajute cetățenii evacuați din locuințele lor.

Descoperirea vine după ce o altă bombă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial a fost găsită în martie, anul acesta, pe un șantier din Bermondsey, în sudul Londrei.

Brent Civic Centre se află printre clădirile închise din cauza acestui incident.

In 2003, Poliția Metropolitană a inspectat Wembley Stadium pentru a verifica dacă în fundația celebrei clădiri nu au fost ascunse substanțe explozive. Decizia a fost una controversată la acea vreme, dar Wembley a fost identificat ca fiind o țintă pentru un potențial atac terrorist.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: