17.9 C
London
Wednesday, September 1, 2021
17.9 C
London
Wednesday, September 1, 2021

Bodyguard român, ucis la Londra, de Revelion (video)

Acesta este momentul în care Tudor Simionov este înjunghiat mortal după ce s-a luptat cu 9 bărbați pentru a-și apăra colegii!

Tudor Simionov avea 33 de ani. De puțin timp, era în Londra, alături de prietena sa.A muncit din greu și și-a dorit să reușească ceva în viață după ce mama sa pe care a îngrijit-o a murit de o boală necruțătoare.

Muncea pentru a-și plăti studiile. Visa și muncea de când se știe să-și depășească condiția și să aibă puterea de a face mai mult pentru cei pe care-i susținea.

- Advertisement -

A murit pe 1 ianuarie 2019. S-a luptat cu nouă persoane înarmate ce voiau să intre fără invitație la o petrecere privată în clădirea Mayfair. Presa din Londra îl numește erou. Tânărul s-a stins din viață la ora 07:30 a României, 05:30 a Angliei. Tudor Simionov a hotărât să își facă un rost în Anglia din dorința de a reuși, prin forțele proprii, să facă mai mult. Prietenii săi spun despre el că s-a zbătut dintotdeauna pentru a-și depăși condiția. În Londra, s-a angajat ca paznic pentru că mai avea nevoie de o sumă de bani pentru studii.

Era canotor, primul sportiv român legitimat la Master, medaliat în 2018, la Campionatul European rezervat sportivilor “veterani“.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

O prietenă a sa spune pentru Prosport că “Tudor a fost sportiv, în timpul junioratului, la Triumf şi, mai apoi, la Dinamo. A renunţat la sport după tineret şi s-a apucat serios de carte, a şi muncit. A mers la Facultatea de Arhitectură, pe care şi-a dorit enorm să o termine, dar a fost nevoit să se lase, pentru ca era foarte scumpă. În urmă cu doi ani, el a devenit primul sportiv român legitimat la categoria Master. La 29 ani, el a început Facultatea de Marketing, la ASE.

Avea un program infernal, de la 7:00 la 8:00, dimineaţa, avea antrenament, de la 8:00 la 17:00 mergea la serviciu, apoi de la 17 mergea la cursuri. În aceeaşi perioadă, mama lui, Rodica Simionov, fostă handbalistă, s-a îmbolnăvit. El a avut grjă şi de mama lui, până când aceasta a murit. Apoi, a terminat ASE-ul. A plecat mai întâi în Olanda să urmeze cursuri de Masterat, apoi s-a gândit că cel mai bine este în Anglia şi a plecat în UK, pentru a-şi urma visul şi a deveni CEO. Acolo, lucra, pentru că sunt scumpe cursurile şi îi mai lipseau nişte bani, era nevoie de nişte bani în plus“.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: