18 C
London
Friday, July 1, 2022
18 C
London
Friday, July 1, 2022

Blocaj imens pe 40 de kilometri de autostradă în Marea Britanie

O grevă a francezilor a paralizat traficul rutier în apropierea Eurotunelului în cea mai caldă zi a anului.

Blocajul de 40 de kilometri de pe o autostradă a însumatpeste 3.000 de camioane. Coada a afectat traficul pe 80 kilometri, totul din cauza unei greve din portul Calais din Franța.

Soferii camioanelor blocate au mai bine de trei zile în care așteptau deschiderea portului francez de partea cealaltă a Eurotunnel, iar autoritățile britanice au fost nevoite să intervină pentru a le asigura supraviețuirea șoferilor.

- Advertisement -

Pe lângă temperaturile care au trecut de 35 de grade Celsius, șoferii camioanelor nu auanunturiuk.com Blocaj-imens-pe-40-de-kilometri-de-autostradă-în-Marea-Britanie-Romania putut nici măcar să stea cu geamurile deschise, fiind nevoiți să-și încuie vehiculele şi să caute umbră, totul din cauza imigranților care au încercat să se strecoare în camioanele lor.

Întregul scandal a început luni, când muncitorii de la compania MyFerryLink au blocat portul din Calais pentru a protesta împotriva unor disponibilizări.

Camioanele care au fost blocate în Regatul Unit trebuiau să parcurgă drumul spre Franța prin intermediul feribotului. Din cauza greviștilor din Franța, transporturile feroviare și maritime pe secțiunea respectivă sunt afectate serios.

Autoritatea trasportatorilor britanici estimează costul acestor blocaje la cel puțin 30.000 de lire sterline pe zi, dar costurile vor escalada dacă alimentele transportate vor fi afectate și clienții vor cere despăgubiri.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcepublika

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: