9.8 C
London
Friday, November 12, 2021
9.8 C
London
Friday, November 12, 2021

BBC lansează un film „şocant şi sfâşietor“ despre o româncă răpită în Londra (video)

BBC va difuza filmul „Doing Money“, o ecranizare a unui caz real în care o tânără din România este răpită în Londra şi obligată să se prostitueze în Irlanda.

Personajul principal este jucat de actriţa Anca Dumitra, lăudată pentru interpretarea sa, iar reprezentanţii postului public britanic descriu povestea drept una „şocantă şi sfâşietoare“.
Doing Money“ va avea premiera la BBC Two pe 5 noiembrie şi face parte din seria de filme „Why Slavery?“, ce are ca temă sclavia sexuală din Marea Britanie modernă.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Lungmetrajul de 90 de minute, scris de Gwyneth Hughes şi regizat de Lynsey Miller, este povestea şocantă a Anei, o româncă răpită în plină zi de pe o stradă din Londra, traficată în Irlanda şi folosită ca sclavă sexuală în mai multe bordeluri, timp de 10 luni.

- Advertisement -

După ce a fost salvată, Ana şi-a spus povestea şi a ajutat la adoptarea, în 2015, la adoptarea unei legi privind traficul şi exploatarea umană, prima lege împotriva sclaviei în Marea Britanie din ultimii 200 de ani.

Numai anul trecut, la nivel global, aproape cinci milioane de fete şi femei au fost exploatate sexual fără voia lor.

BBC notează că „Doing Money“ este o dramă unică, sfâşietoare, un thriller tensionat şi provocator, cu o perspectivă puternică ce trage un semnal de alarmă asupra sclaviei moderne care se ascunde la vedere.

Rolul principal în drama BBC este jucat de actriţa Anca Dumitru, devenită celebră graţie portretizării personajului Geanina din serialul „Las Fierbinţi“, în timp ce actorul irlandez Allen Leech, cunoscut dintr-un alt serial celebru, „Downton Abbey“, joacă rolul detectivului care a ajutat-o pe româncă să scape de cei care o ţineau prizonieră.

Din distribuţie mai fac parte şi alţi actori români – Alec Secăreanu, Dragoş Bucur, Cosmina Stratan, Voica Oltean şi Alina Şerban.

Atât Ana, cât şi poliţistul care a salvat-o au ajutat echipa BBC în realizarea filmului, potrivit Cosmopolitan.

Anca Dumitra a mărturisit că cea mai dificilă parte a fost că este o poveste reală: „Se putea întâmpla oricui, chiar şi mie. Acest aspect este cel mai important, este o poveste de viaţă reală“, a declarat actriţa pentru Cosmopolitan.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: