4.7 C
London
Thursday, November 25, 2021
4.7 C
London
Thursday, November 25, 2021

Bătaie sângeroasă între români la Londra (video)

Incidentul a avut loc sâmbătă, 27 iunie, în cartierul londonez Hackney. În jurul orei 23.20, Poliția și Serviciul de Ambulanță au fost sesizate privind prezența a doi tineri răniți, ambii cu vârsta de 20 de ani.

Victimele atacului au fost transportate de urgență la spital, iar un al treilea bărbat, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat.

La locul faptei a fost găsit, în iarbă, un cuțit cu mâner din plastic.

- Advertisement -

Martorii atacului au spus că l-au văzut pe unul dintre răniți intrând într-o brutărie evreiască după ce acesta se pare că a fost înjunghiat de trei ori. Conform medicilor, viața tinerilor nu este în pericol.

Conform Poliției Metropolitane, cei trei bărbați sunt români. Se efectuează cercetări pentru a se stabili detaliile exacte ale incidentului, scrie Mirror Online.

Martorii atacului au spus că l-au văzut pe unul dintre răniți intrând într-o brutărie evreiască după ce acesta se pare că a fost înjunghiat de trei ori. Conform medicilor, viața tinerilor nu este în pericol. Conform Poliției Metropolitane, cei trei bărbați sunt români. Se efectuează cercetări pentru a se stabili detaliile exacte ale incidentului, scrie Mirror Online.
- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: