8.8 C
London
Tuesday, March 29, 2022
8.8 C
London
Tuesday, March 29, 2022

Bărbați spitalizați cu răni faciale după un atac cu toporul în Harrow

Londra a avut parte din nou de un weekend plin de violență, un băiat de 14 ani fiind înjunghiat mortal.

Cinci dintre victimele violenței din acest weekend sunt adolescenți. Unsprezece tineri cu vârsta sub 20 de ani au fost uciși prin înjunghiere, în acest an, în capitala britanică, scrie My London.

- Advertisement -

Un bărbat a fost, de asemenea, arestat sub suspiciunea de incendiere, după ce au izbucnit flăcări într-un bloc cu cinci etaje din Rotherhithe.

Adolescente înjunghiate în Lambeth

Două adolescente se află în spital după ce au fost înjunghiate în Lambeth, duminică seara (25 aprilie). Poliția a fost chemată în Norwood Road, puțin înainte de ora 17:00. Victimele, în vârstă de 16 și 17 ani, au fost grav rănite, dar sunt în afara pericolului.

Fata de 16 ani se află într-o stare gravă, dar stabilă, conform poliției, în timp ce rănile fetei de 17 ani nu par să îi pună viața în pericol.

Patru băieți, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, au fost arestați sub suspiciunea de tentativă de omor și sunt în custodia poliției.

Atac cu toporul în Harrow

Doi bărbați au fost spitalizați cu răni faciale după un atac cu toporul în Harrow.

Poliția a fost chemată vineri (23 aprilie) la ora 18.14 în Station Road, Wealdstone.

Ofițerii și paramedicii au găsit doi bărbați cu leziuni faciale. Aceștia au fost duși la spital, iar un bărbat a fost arestat pentru deținerea unui topor.

Acesta rămâne în arest în timp ce ancheta continuă.

Un tânăr a fost împușcat, iar altul înjunghiat în Hackney

Doi tineri de 19 ani au fost împușcați și înjunghiați într-un dublu atac ce a avut loc în Hackney sâmbătă (24 aprilie).

Polițiștii au găsit un tânăr de 19 ani care suferise răni prin împușcare și un al doilea tânăr, tot de 19 ani, cu răni înjunghiate. Atacul a avut loc la o cofetărie.

Ambii au fost duși la spital de către Serviciul de Ambulanță din Londra (LAS). Niciunul dintre ei nu se află în pericol. Nu au fost făcute arestări.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: