13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021

Băieţelul Premierului britanic a primit numele medicilor care l-au salvat de COVID-19

Boris Johnson şi logodnica sa Carrie Symonds au dat publicităţii, sâmbătă, prima fotografie cu fiul lor, născut în urmă cu trei zile.

Ei au anunţat şi numele copilului, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, precizând că băieţelul a primit şi numele medicilor care i-au salvat viaţa premierului britanic, relatează telegraph.co.uk, potrivit news.ro.

- Advertisement -

Imaginea a fost postată în social media de Carrie Symonds, care a precizat că Nicholas este un omagiu adus doctorilor Nick Price şi Nick Hart, care l-au ajutat pe Boris Johnson în lupta cu coronavirusul.

Wilfred este prenumele bunicului lui Johnson şi Lawrie este prenumele bunicului logodnicei premierului.

Mulţumesc din suflet incredibilei echipe de la maternitatea UCLH care a avut grijă de noi atât de bine. Sunt foarte fericită. Inima mea este plină”, a notat Carrie Symonds.

Premierul britanic partenera sa Carrie Symonds au anunţat miercuri naşterea unui fiu, la un spital din Londra.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost contaminat cu noul coronavirus, ceea ce a condus la o săptămână de spitalizare – inclusiv trei nopţi la terapie intensivă. Logodnica sa, în vârstă de 32 de ani, a prezentat simptome de Covid-19.

Ei s-au instalat anul trecut la Downing Street – devenind primul cuplu necăsătorit care trăieşte în reşedinţa oficială a premierilor britanici.

Acest băiat este primul copil al lui Carrie Symonds.

Însă Boris Johnson are deja patru copii cu o prietenă din copilărie, a doua sa căsătorie. El a recunoscut alt copil, născut dintr-o relaţie extraconjugală, iar presa îi atribuie încă un alt copil ilegitim.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: