6.7 C
London
Wednesday, January 19, 2022
6.7 C
London
Wednesday, January 19, 2022

Băiețel român printre cei mai inteligenţi oameni din Marea Britanie

[quote_box_center]Cea mai inteligentă persoană din Dover (Marea Britanie) este un băiețel român de 11 ani[/quote_box_center]

Mihail Iulian Bărăscu, care vorbește engleza perfect, se află în topul celor celor mai inteligenți 1% dintre oamenii din Marea Britanie.

- Advertisement -

Copilul geniu a solicitat recent să facă parte din comunitatea Mensa și a obținut un scor de 162 la testul IQ, mai mult decât Stephen Hawking și Albert Einstein.

Fire creativă, Iulian este cel mai fericit la calculatorul său și a început să scrie un roman, declarând: ‘Nu spun că nu îmi place realitatea — dar poate fi plictisitoare câteodată‘.

Jurnaliștii de la Dover Express au vizitat familia lui Mihai, stând de vorbă cu părinții acestuia care au spus că s-au mutat în Marea Britanie în anul 2009.

În mai puțin de două ore cât au stat de vorbă jurnaliștii cu părinții săi, băiatul le-a explicat jurnaliștilor cum a apărut Universul (contestând teoria lui Stephen Hawking) și de ce puiul a apărut înaintea oului.

Mama băiatului, Gabriela (40 de ani), medic stomatolog, declară: ‘Are atât de multă imaginație. Uneori este prea mult. Noi îi spunem să o lase mai încet‘.

Tatăl băiatului spune că deși mintea copilului îl aduce deseori în discuții contradictorii cu părinții săi, ‘în definitiv este un copil foarte bun și nu vrem să-l forțăm mai mult‘.

- Advertisement -
Sourceagerpres

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: