6.7 C
London
Monday, December 20, 2021
6.7 C
London
Monday, December 20, 2021

Autorităţile din Marea Britanie vin cu câteva sfaturi pentru oamenii izolaţi în casă

După ce şcolile, fabricile şi spaţiile de birouri s-au închis în Marea Britanie pentru a încetini răspândirea noului coronavirus, autorităţile vin cu câteva sfaturi pentru oamenii izolaţi în casă, care folosesc internetul.

În căutarea unui mod de a se distra, de a ţine legătura cu prietenii sau de a lucra de acasă, folosirea internetului a crescut 20% în ultima perioadă în Regatul Unit, potrivit BBC.

- Advertisement -

Oficiulul Comunicaţiilor britanic, Ofcom, le-a transmis cetăţenilor cum pot proceda pentru ca internetul lor să funcţioneze optim.

Ştiaţi că un cuptor cu microunde poate reduce semnalul wi-fi? Aşa că nu folosiţi cuptoarele cu microunde atunci când efectuaţi apeluri video, vă uitaţi la videoclipuri HD sau faceţi ceva important online”, a transmis Oficiul Comunicaţiilor britanic.

Autoritatea îi sfătuieşte pe oameni să poziţioneze routerul de internet cât mai departe de dispozitive care ar putea interfera cu semnalul.

Printre acestea se numără: telefoane fixe fără fir, monitoare pentru bebeluşi, lămpi cu halogen, televizoare, monitoare, difuzoare. De asemenea, e indicat ca, atunci când este posibil, să se efectueze apeluri pe telefoanele fixe şi ca wi-fi-ul să fie închis de pe dispozitivele care nu sunt folosite.

Cu cât aveţi mai multe dispozitive conectate la acelaşi internet wireless, cu atât viteza va scădea”, transmite Ofcom.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: